Proiecte

 

 

Anunț finalizare proiect  „Asigurarea accesului la servicii de sanatate in regim ambulatoriu pentru populatia din Judetul Bihor”

 

Spitalul Orasenesc Alesd anunţă finalizarea activităţilor proiectului „Asigurarea accesului la servicii de sanatate in regim ambulatoriu pentru populatia din Judetul Bihor“ Cod SMIS 2014+: 125392.

 

Proiectul a fost finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014–2020, care a fost implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivelul regiunii Nord-Vest de către Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.

Beneficiarii proiectului au fost: Spitalul Clinic de Recuperare Medicala Baile Felix, Spitalul Orasenesc Stei, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Oradea, Spitalul Municipal “Dr. Pop Mircea” Marghita, Spitalul Municipal Salonta, Spitalul Orasenesc Alesd si  Spitalul Clinic Municipal “ Dr. Gavril Curteanu” Oradea.

 

Proiectul a avut o valoare totală eligibila de 7.870.059,45 lei, din care: valoare eligibila nerambursabila din FEDR- 5.509.041,62 lei; valoare eligibila nerambursabila din bugetul national – 2.203.616,65 lei; valoarea cofinantarii eligibile a beneficiarului – 157.401,18 lei.

 

Data  de incepere a proiectului a fost 01.03.2014 si data de finalizare a proiectului a fost 31.10.2019.

 

Obiectivul specific al  proiectului a fost “Creșterea accesiblității serviciilor de sănătate, comunitare și a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace și izolate apel de proiecte”.

Din punct de vedere al impactului, prezentul proiect a facut parte dintr-un numar ridicat de proiecte menite sa îmbunatateasca dotarile uzate sau subdimensionate ale unitatilor medicale, în conformitate cu prevederile Strategiei Nationale de Sanatate. Aceasta abordare a avut în vedere cresterea accesibilitatii populatiei de pe întreaga suprafata a tarii la serviciile medicale. În absenta finantarii din fondurile structurale, dotarea unitatilor ar fi fost realizata la nivel mai mic, pe un orizont mult mai larg de timp, Sprijinul Uniunii accelerând semnificativ implementarea prezentului proiect.

Pe de alta parte, cu privire la rezultatele previzionate, prin implementarea proiectului, activitatea medicala desfasurata în unitatile sanitare care beneficiaza de noile dotari a fost eficientizata. Aceasta a

 

determinat cresterea capacitatii unitatii de tratare a persoanelor si, indirect, la cresterea accesibilizarii populatiei la serviciile medicale.

                Din acest punct de vedere, pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul web al Instrumentelor Structurale în România- http://www.fonduri-ue.ro. Mai mult, pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi site-ul- http://www.fonduri-ue.ro, precum şi site-ul web al Programului Operaţional Regional 2014-2020 www.inforegio.ro și pagina de Facebook a programului-  https://facebook.com/inforegio.ro.


 

 

Manager

CRET FLORIN

 

 

SPITALUL ORASENESC ALESD

STR. 1 DECEMBRIE, NR.3, ALESD, JUD. BIHOR COD POSTAL 415100

TEL:0259-342374, FAX:0259-340103

EMAIL:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

 

 

Sarbatorim impreuna

Prezentare

Pagina pacientului

Sectii

Compartimente

Farmacie

Ambulator

INFO SARS-COV2

 

Str. 1 Decembrie Nr.3, Alesd, jud. Bihor